| Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tqce* Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 27/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:27 pm | |
| - VanessAbrams demiş ki:
- Arzu Blair ise , Ayşegül kim ?
Hyr buna | |
|
| |
VanessAbrams Gossip Girl Manyağı
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:27 pm | |
| - tqce* demiş ki:
- Anlamıyosun heralde yukardaki yorumlara bakmadın mı diyorum ki Blair'ı hem Arzu hem Ayşegül oynuyo şöyle
Arzu En yakın arkadaşı Su yani Serena, onu kıskanıyo, annesi çok ünlü bi modacı, onun kıyafetlerini giyiyo bi bölümlük de olsa aynı Blair'ın özelliği, bulimiya nerzova hastası e bunu da anlamıcaksın şöyle açıklıyım yani sinirlendiği zaman yemeye başlıyo ve duramıyo örneğin o çikolataları yemesi zaten Blair da sinirlendiği zaman kek istiyorum diye bi tabir kullanıyo özellikle de 3 sezon için de 3 şükran günü bölümü çekildi bunların 2sinde kullanıldı bu söz bi de Tripp Van Der Bilt seçim için Chuckın otelinde parti verdi. Partide Blairla Serena kavga edince Blair kek istiyorum demişti yani Arzuyla Blair'ın benzer özellikleri var. Ayşegül Sevgilisini Su'ya kaptırması, okulun kraliçesi olması fln
Şimdi anladın mı ikisinin birden neden Blair olduğunu ? tamam kız ma abla | |
|
| |
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:28 pm | |
| tamam | |
|
| |
tqce* Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 27/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:31 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:31 pm | |
| torpil var | |
|
| |
tqce* Acemi Üye
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:33 pm | |
| o zaman sen ol 70 msjla umrumda değil zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:34 pm | |
| ben olursam adminden aşağısı kurtarmaz bu arada sitede hiç erkek yokmu yavv tek kaldım kızların arasında :d düverler bunlar beni. | |
|
| |
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:49 pm | |
| sen erkek misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:50 pm | |
| yuhhhhhhhhh bırakıyorum bu siteyi buraya kadarmış.... | |
|
| |
tugce~ S.Mod.
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:51 pm | |
| hahah neden | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:52 pm | |
| | |
|
| |
tugce~ S.Mod.
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:55 pm | |
| pardon yaaaaaaaa:D görmemiştm:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? Çarş. Ağus. 04, 2010 2:56 pm | |
| tamam avatar ekledim artık karıştırmazsınız | |
|
| |
| Küçük Sırlar ile Gossip Girl arasında ne gibi farklar var? | |
|