Mesaj Sayısı : 11 Nerden : İstanbul Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 18/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
3. sezonun 4. bölümünde bize katılacak olan başarılı pop yıldızı NYU'da Vanessa'nın oda arkadaşı olan bir film yıldızını oynayacak. Karakterinin adı Olivia Burke ve Dan'le aşk yaşayacaklar.
(Hilary Duff'ın en büyük hayranıyım. Odamın bir duvarında onun 14 tane posteri var. Bu haberi ilk duyduğumda havalara uçuyordum. )
~TwİLigHt~GG~qOLik~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Lakap : ραмυк şєкєя Nerden : є∂ωαя∂ıмıη кαℓвιη∂єη Yaş : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 15/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Hilary Duff'ın eskiden büyük fanıydım sevindim güzel olacaktır yeni sezon =)
Blair_Headband Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Lakap : gOSSİP gİRL Nerden : trabzon Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 23/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 115 Lakap : ßLair.. Nerden : İzmir 35 ½ Karşıyaka...!!!!!! Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf. Kayıt tarihi : 11/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Hilary Duff Gossip Girl kadrosuna katıldı! Çarş. Mayıs 12, 2010 12:54 am
Sağol...
< Miss *Crawford* > Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 128 Lakap : Miss Crawford Nerden : Chace'in kalbindenn .. :D Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald <3 Kayıt tarihi : 04/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :