]Gossip Girl 4.Sezon Eylülde yayımlanacakmış. Ve de en kötü haber:::::
CHUCKI''N Bİ TANE SEVGİLİSİ OLACAK :S
Bide Dan'ın çocuğu :::::::::::
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Aynnn gıcık oldum yani Chuck Blair'i unutamaz yha :@
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Chuck a gelince Blair Chuck efsane zaten birbirlrrini unutma gibi bişey olmaz Bu kızda 2. sezondaki Marcus gibi bişey olur gelir geçer..
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
2. fotoğraftakini hiç serena'ya benzetemiyorum ya dublörü fln mı acaba..? p.i.s
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Bence Chuck Blairi unutmaz, unutmamalı da Ayrıca ordaki gerçek bebek değilmiş provaymış Havuza düşen kız da Blake'in dublörüyümş
cool_asl Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Lakap : smiley Nerden : kayseri Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 22/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
ıyy dan'ın çocugu mu olcak?chuck'ın sevgilisimi olcak??diziden mi sogudum ne..
tugce~ S.Mod.
yaa dan den olduğu belli değil dahaa, başlasın artık dizi ya özledimmm diziyi (şuan çok duygulandım ağlayasım geldi ciddiyim:D)
QUEEN ''B'' Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 23 Lakap : XOXO... Nerden : EMPİRE HOTEL :) Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : BLAİR & CHUCK Kayıt tarihi : 03/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
ay inanamıyorum dan çocuğu ne zaman kabullendide gezdirmeye başladı şaka gibi bu arada chuck belki hafıza kaybına falan uğramıştır öpüştüğü kadında onu kurtarmıştır tek mantıklı açıklaması bu olabilir başka bir açıklaması olmasın zaten pis chuck blair la serena tam gaz yine devam yine ne için kavga ediyorlar acaba çok merak ediyorum paylaşım için teşekkür ederim =)
tugce~ S.Mod.
evet bi yerde hafıza kaybına uğrucağı yazıyodu sanki öyle bseyler hatırlıyorum. dan ede yuh yani ıyk cadı georgina'nın cocuğunu nası gezdirir:D
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Serena ve Blair ' in kavga fotoğrafları çk garp :S
VanessAbrams Gossip Girl Manyağı
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
çocuk olmaz ya :S dan ve vanessa ayrılmasın yeter bana
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Aynen bnde çok şaşırdım Vanessa sever ... Hummm neyse .....
VanessAbrams Gossip Girl Manyağı
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 28 Lakap : zuzu Nerden : istanbul Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : leighton meester Kayıt tarihi : 20/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
blair ile serena bu sefer niçin kavga edio acaba ayy br an önce başlasa çok merak ettm bi yerde chuck ın blair ı artk sevmediğini hatta ondan nefret ettiğini okudumda umrım doru diildir paylaşım için teşekkürler
blair*nate Paylaşımcı Üye