Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Haftanın mod'u üyesi admini filan seçilse nasıl olur .?
birinci olana bizden imzavi =D
İmza-Avatar ' ı yapıcak olanlarda belirlensin öyle bi yarışma yapalım nasıl oluur .? (:
Gizem*
güzeol olabilir canım ama suan siteye az giren varya biraz üyelerimiz artsın ondan sonrayapalım bunu =)
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 86 Lakap : BlairHardy Nerden : İstanbul / Türkiye. Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Bence foruma bir tanede İLGİNÇ KONULAR adlı yer açılsın..
S€duRis Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 20 Lakap : Chaircı Nerden : Aydın Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Kayıt tarihi : 30/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Sitenin alt bölümünde buna benzer birşey var zaten ama kimse online olmuyo
S€duRis Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 20 Lakap : Chaircı Nerden : Aydın Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Kayıt tarihi : 30/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: İstekler Buraya... Cuma Ekim 01, 2010 2:13 pm
hmm bikmiyordumm teşekkürler
blair_melisa Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck BASS Kayıt tarihi : 15/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: İstekler Buraya... Cuma Ekim 01, 2010 2:30 pm
bence siteye sanal senaryo bölümü açıp üyelerle bir senaryo yapalım
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: İstekler Buraya... C.tesi Ekim 02, 2010 8:30 pm
Değişik olur
~ iRem S.Mod.
Konu: Geri: İstekler Buraya... Cuma Ekim 08, 2010 5:21 pm
Rprtj gbi yni ?
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Konu: Geri: İstekler Buraya... Cuma Ekim 08, 2010 5:52 pm
Ben hikaye türü bişey anladım
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
bence siteye sanal senaryo bölümü açıp üyelerle bir senaryo yapalım
ben bunu önceden önermiştim ve biz logoyu tekrar değiştirsek insan aylarsa aynı logoyu görünce sıkılıyorda tabii bu benim fikrim bu arada senaryo yapalım dediğim sitenin bir senaryosunu
minky Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : chuck Kayıt tarihi : 12/11/12
Konu: Geri: İstekler Buraya... Ptsi Kas. 12, 2012 11:25 am
site içerisinde bir fan fiction bölümünün olmaması beni şaşırttı doğrusu belki bu konuda bir şeyler yapabiliriz.