Konu: Geri: Şikayetler Buraya:.. Salı Ekim 28, 2008 5:23 pm
Bişey deil
vanessa_gzm Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 630 Lakap : gzm Nerden : her yerden :D Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair ve tabii ki chuck Kayıt tarihi : 29/10/08
Konu: Geri: Şikayetler Buraya:.. Cuma Ekim 31, 2008 8:01 pm
çok az kişiş var sitede napmayı düşünüosunuz
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Şikayetler Buraya:.. Cuma Ekim 31, 2008 8:05 pm
bencede üye bulmamız gerek..
Mesaj Sayısı : 630 Lakap : gzm Nerden : her yerden :D Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair ve tabii ki chuck Kayıt tarihi : 29/10/08
Avatar & imza bölümünde düzensizlik var hep yeni bi başlık açılmış herşey örneğin sadece avatarlar tek başlık halinde toplansa fena olmazmıydı? cünkü cidden karısıyo.
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Peki o zaman sen yapar mısın bunu gizemcim sani oranın da modu yapıcam
Gizem*
tbi yaprım cnm ama bn alt başlık açamıyorum mesela diziler bölümünde var ya onun gibi imza avatar için alt başlıkları açarsan ben oraya eklerim diğerlerini
Mesaj Sayısı : 19 Lakap : ραмυк şєкєя Nerden : є∂ωαя∂ıмıη кαℓвιη∂єη Yaş : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 15/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
arkadaşlar üye sayımız çok az falan diyosunuz ama hiç kimse çare bulmuyo bence bol bol paylaiım ve yorum yapılmalı site sanki sahipsiz gibi olmamalı...
Hande Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 30 Lakap : Queen B. Nerden : Adana Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Kayıt tarihi : 18/11/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İsterseniz ben arkadaşlarıma falan söylerim onlarda katılabilirler. Yada benim bi grubum var Facebook ta Gossip Girl ile ilgili oradaki üyelerimede söyleyebilirim buraya katılmaları için. Sinemalar.com a da grup açılmış orayada söylerim. Gossip Girl ile ilgili olan gruplara bu sitenin adını duyurabilirim ve katılmalarını isterim. Böylece birazda üye felan artar. Üyelerin artmasını isterseniz bunu yapabilirim. Nasıl olur?
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 30 Lakap : Queen B. Nerden : Adana Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Kayıt tarihi : 18/11/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Şey birkaç arkadaşıma dedim ve diğerlerinede diyim o zmn. Bizim sınıftaki erkeklerin birkaçıda Gg yi izliyomuş bende yeni öğrendim onlarada öneririm.
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Ya bu yanda olan reklamlar olmasa Çok zor oluyo ben aşağıya iniyorum oda benimle iniyo falan Üstte olan reklamla bir sorunum yok ama
Hande Acemi Üye
Şey evet o bendede oluyo ve çok sinir oluyorum Şey bu arada neden kimse şu ChatBox da açık değil ya sıkılıyorum ben
BlairHardy Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 86 Lakap : BlairHardy Nerden : İstanbul / Türkiye. Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :