BLAKE LİVELY TÜRKİYEDEYDİ!!!!!!!!!!!!!!!! gossip girl dizisinin yıldızı blake lively nin gezgin pantolon kardeşliği 2 filmi için türkiyeye geldiği ortaya çıktı. filmde yaz tatilinde türkiyedeki arkeolojik bir kazıya katılar üniversite öğrencisini canlandıran blake,bir sahnede de kafası bağlı bir dansözle karşılıklı göbek atıyor!!!!!!!!!
Mesaj Sayısı : 559 Nerden : Samsun Yaş : 31 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : 4ever Blair*m Kayıt tarihi : 03/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 94 Lakap : EcEcK Nerden : qisem^imden =) Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate ve BLair xD Kayıt tarihi : 09/12/08
Mesaj Sayısı : 51 Lakap : Birçoş :D Nerden : Ankara Yaş : 27 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 06/08/09 Favori Gossip Girl Kızı :
bu haberi bende duymuştum ama filmde Türkiye'yi bir Arap ülkesi olarak gösteriyorlarmış ama yinede sağol
Lei_eLf Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 115 Lakap : ßLair.. Nerden : İzmir 35 ½ Karşıyaka...!!!!!! Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf. Kayıt tarihi : 11/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: GossipGirl... Çarş. Mayıs 12, 2010 12:56 am
OMG..!!şok oldum..
< Miss *Crawford* > Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 128 Lakap : Miss Crawford Nerden : Chace'in kalbindenn .. :D Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald <3 Kayıt tarihi : 04/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :