VE PENN HAKKINDA BİLİP BİLMEDİKLERİNİZ eee gossipgirl ünüz çalışıyor yaniii
ASIL ADI:penn dayton badglay
DOĞUM YERİ VE TARİHİ:1 kasım 1986-baltimore maryland abd
BURCU:akrep
BOYU:1.79
ADININ KAYNAĞI:babası bir yandan Pilot Penn tenis maçını izlerkenbir yandan da isim düşünüyormuş. o sırada annesi ultrason görüntülerin babasına göstermiş ve babası da penn in anne karnındaki görüntüsünü tenis topuna benzetmiş böylelikle ismi de penn olmuş.
AİLESİ:anne ve babası penn çok küçükken ayrılmış bir kız kardeşi war.
İLİŞKİLERİ:11 yaşından beri tanıdığı çocukluk arkadaşı ve gossip girl deki partneri blake lively ile beraber.
ÇOCUKLUĞU:çocukluğunun richmond ve seattle de geçiren penn seattle de seattle çocuk tiyotrosunda rol almış ve bir çocuk radyo kanalı için seslendirme yapmış.
EĞİTİM DURUMU:tacoma,washington daki charles wright academiy
İLK GÖZÜKTÜĞÜ YER:1999 yılında will&grace te konuk oyuncu olarak yer aldı.
İLK ÇIKIŞI:2000-2001 dönemindethe yong and the restless teki phillip
chancellor IV rolüyle young artist award da best performance in the daytime series katagorisinde aday oldu.
TANINMA NEDENİ:gossip girl
YA ROL ALDIĞI DİZİLERİ YAZMIYORUM GINA GELDİ ÇÜNKÜÜÜÜ
GELECEKTEKİ PROJELERİ:2009 yılında gösterime giricek olan 0987 yapımı the stepfather ın yeni versiyoru
HAYRAN OLDUĞU KİŞİLER:tv oyuncuları tina fey ve parker posey
BOŞ ZAMANLARINDA:sörf kayak ve snowboard
ARABASI :AUDİ
SEVDİĞİ GRUPLAR:incibus
DAN HUMPREY İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ: penn e göre gossip girl ü izleyen herkes bi şekilde dan ile arasında bir bağlantı kuruyor.çünkü dizideki en gerçek karaktern o . normal bir hayatı war.
SEVDİĞİMİZ SÖZÜ:başarılı olayım ya da olmayayım geri kalman hayatımda bu işi yapmak istiyorum.
GOSSİP GİRL İLE İLGİLİ İLGİNÇ BİR BİLGİ:penn,dan humkprey rolünü kabul etmeden önce yapımcıların teklifini 2 kere reddetmiş.
BİLGİ1:solakk
BİLGİ 2:drive -thru filminde leighton ile kamere karşısına geçti.
BİLGİ 3:blake nin tyra bank show da söyledeğine bakılırsa 1998 de penn bir single yayınlamış. o dönem pop müzik yapıyormuş .gitar çalıyor
EEEEE BENDEN BU KADAR GOSSİP GİRL ÜNÜZÜN DİNLENMESİ LAZIM OMUZLARI KOPTU