Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Sitemiz Hakkında Yorumlar C.tesi Ağus. 07, 2010 11:52 am
siteniz süper çok sevdim ve üye oldum ama aktivasyon kodum gelmedi o yüzden giriş yapamıyorum
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
siteniz süper çok sevdim ve üye oldum ama aktivasyon kodum gelmedi o yüzden giriş yapamıyorum
Admin ilgilenir seninle
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
aktive ettim tatlım seni artık giriş yapabilirsin.
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Sitemiz Hakkında Yorumlar Paz Ağus. 08, 2010 12:35 am
bütün üyeler yazmış bende yazıyım... süper bir site
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 5 Lakap : Heartbreaker Nerden : Manhattan Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 22/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :