Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu C.tesi Eyl. 04, 2010 12:18 am
PS: Son röportajında, Kristen Stewart'ın senin tipin olmadığından bahsetmiştin... ED: Tüm olanların neden böyle çılgınca bir duruma geldiğini anlayamıyorum.Bunu açıklamak isterim.Bence o Muhteşem ve yetenekli olan harika, harika, harika bir kız.Ve ben ne halt olduğunu bilmiyorum.Benim için konuyu kapatın lütfen. PS:Belki de onun Gosiip Girl'de olmasına ihtiyacınız vardır? ED: O bunu yapmayacaktır.
Çeviri:Smyy;
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Paz Eyl. 19, 2010 5:59 pm
ayy allah korusun o gitsin masum hikayesinde vampir le aşkl yaşasın neden bilmiyom ama zaten kılım o kıza bence tamamen arkasındaki baba ile bulunduğu konumda o şu an ayrıca bella dan sonra gossip girl onu aşar ağlayarak kaçar
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Paz Eyl. 19, 2010 8:44 pm
blair demiş ki:
ayy allah korusun o gitsin masum hikayesinde vampir le aşkl yaşasın neden bilmiyom ama zaten kılım o kıza bence tamamen arkasındaki baba ile bulunduğu konumda o şu an ayrıca bella dan sonra gossip girl onu aşar ağlayarak kaçar
Kesinlikle katılıyorum.Anti Kerizten
blair_melisa Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck BASS Kayıt tarihi : 15/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Çarş. Şub. 09, 2011 6:08 pm
blair demiş ki:
bu konuya bende katılıyorum
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Çarş. Şub. 09, 2011 9:42 pm
Bir yerde okumuştum ama burda paylaşmak nasip olmadı Ed Kristen kesinlikle bana uygun birisi değil demiş Ed daha olgun kızları seviyormuş
'Cemre'^ Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 45 Lakap : CemaLi Nerden : TraBzon ! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : ed westwick Kayıt tarihi : 09/12/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Paz Şub. 13, 2011 12:38 pm
Teşekkürler.
melis Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 45 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : leighton meester Kayıt tarihi : 12/02/11
Konu: Geri: Ed Westwick Kristen Stewart Hakkında Konuştu Çarş. Şub. 16, 2011 2:14 pm
ya olmaz ya ben kızı itemiyom ya gossip girlde olmasın bikere ed ona nasıl harika harika diye biliyo anlayamadım