tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Aşk Bitti (Penn, Blake) C.tesi Ekim 30, 2010 11:26 am | |
| "Gossip Girl" dizisiyle adlarını duyuran Blake Lively ve Penn Bedgley'nin üç yıllık aşkları sona erdi. 2007 yılından beri birlikte olan çiftin ayrıldığını menajerleri de doğruladı. "Ayrıldılar, ama onlar profesyoneller, bu yüzden sette de görüşmeye devam ediyorlar, arkadaş kaldılar." | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Aşk Bitti (Penn, Blake) C.tesi Ekim 30, 2010 4:34 pm | |
| innmıyorum ya.. nayır nolamaz.. | |
|
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| |
father Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 47 Lakap : FaTHeR Nerden : NYC Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Van Der Woodsen Kayıt tarihi : 21/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Aşk Bitti (Penn, Blake) C.tesi Kas. 20, 2010 4:35 am | |
| yemin ederim sırf blake ile birlikte die dizide en çok ondan nefret ediyorum...dizinin başında amele oğlanı gibiydi ağlaycaktım bi ara bi insan bu kadar mı utanır die.. | |
|
father Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 47 Lakap : FaTHeR Nerden : NYC Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Van Der Woodsen Kayıt tarihi : 21/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Aşk Bitti (Penn, Blake) C.tesi Kas. 20, 2010 4:36 am | |
| yemin ederim sırf blake ile birlikte die dizide en çok ondan nefret ediyorum...dizinin başında amele oğlanı gibiydi ağlaycaktım bi ara bi insan bu kadar mı utanır die.. | |
|