Şık giyim tarzıyla dikkat çeken 'Gossip Girl'ün yıldızı Blake Lively, yeni stil ikonu olma yolunda ilerliyor.
Versace
Emmy Ödülleri'nde giydiği bu elbiseyle dikkat çeken yıldız, Versace elbisesini Lorraine Schwartz tasarımı pırlantalarla tamamladı.
Vena Cava
Lively, ayakkabıda tercihini Christian Louboutin'den yana kullanıyor. Lively'nin beyaz Vena Cava tasarımı elbisesi dikkat çekiyor.
Roberto Cavalli Genç aktris, Roberto Cavalli imzalı bu elbiseyi bu kez Manolo Blahnik tasarımı yüksek topuklu ayakkabılarla giydi.
Victoria Beckham Beckham'ın bu elbisesini çok beğendiğini söyleyen Lively, yine Christian Louboutin ayakkabıyla boy gösteriyor.
Victoria Beckham
Yine bir Victoria Beckham tasarımı elbiseyle karşımıza çıkan Blake Lively, mavi elbiseyi Lorraine Schwartz tasarımı takılarla giymiş.changeTarget(document.getElementById("news_content"))
XoXo Gossip Girl Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 36 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 25/11/09
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Blake'e kırmızı yakışıyor. Ama saçları böyle olmasaymış.. :s Daha çok 30'ların sonlarında gibi durmuş
meLdaa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : kaRşıyaka...!! Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : ''Chuck Bass''Nate Archibald'' Kayıt tarihi : 24/02/10
Mesaj Sayısı : 115 Lakap : ßLair.. Nerden : İzmir 35 ½ Karşıyaka...!!!!!! Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf. Kayıt tarihi : 11/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Blake'in şıklığı Salı Mayıs 11, 2010 11:56 pm
Ben giyim tarzını seviyorum..
Queen.irem Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 25 Lakap : Queen Nerden : Mersin Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 20/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Ben Leighton'un giyimini daha çok seviyorum ama Blair'inde kendine has bi stili var.Giydikleri çok yakışıyor ona.
Music_Star !! Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden : Los Angeles Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Van Der WooDsen And Nate Archibald Kayıt tarihi : 22/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
< Miss *Crawford* > Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 128 Lakap : Miss Crawford Nerden : Chace'in kalbindenn .. :D Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald <3 Kayıt tarihi : 04/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :