Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Ed Westwick Twitter'da Cuma Ağus. 20, 2010 12:34 am
Arkadaşlar bu gerçek twitter'ı değil heralde birisi açmış öylesine dikkat ederseniz ne Leighton ne de Taylor takip ediyor zaten ünlü birisi twitter açtığı zaman Verified Account diye bir yazı er geç gelir bu twitterları 1 hafta önce de görmüştüm. Lei her gün çalıştığı kişilerin twitter aldıklarını öğrenip onları takip ederdi heralde
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Sadece Taylor ve Leighton takip etmemişler.Ama Ed Jessica Chace ve Blake onları takip etmiş (: Yanlış varsa sadece Taylor ve Leightonunkisi yanlış diyebilirim (:
blair Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Sadece Taylor ve Leighton takip etmemişler.Ama Ed Jessica Chace ve Blake onları takip etmiş (: Yanlış varsa sadece Taylor ve Leightonunkisi yanlış diyebilirim (:
taylor ve lei ninki kesin doğru çünkü onların twitter ı olduğunu herkes bilio ben de ed in yok diye biliyodum burda görünce çok sevinip ekledim
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi