| Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Cuma Eyl. 03, 2010 3:02 pm | |
| | |
|
| |
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı C.tesi Eyl. 04, 2010 12:47 pm | |
| kesinilikle katılıyoum GG'nin gerçek yıldızı Lei sağol cnm | |
|
| |
blair Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Paz Eyl. 19, 2010 5:46 pm | |
| kesinlikle blake lively başrol ama sadece başrol leighton un oynadığı blair ise kilit karakter dizidede kitaptada bu böyle ayrıca serena nın kıyafetleri konusunda da çok haklı sürekli aşırı dekolteye kaçıyolar | |
|
| |
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Paz Eyl. 19, 2010 8:34 pm | |
| - blair demiş ki:
- kesinlikle
blake lively başrol ama sadece başrol leighton un oynadığı blair ise kilit karakter dizidede kitaptada bu böyle ayrıca serena nın kıyafetleri konusunda da çok haklı sürekli aşırı dekolteye kaçıyolar | |
|
| |
Cornelia Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Yukarı Doğu Yakası Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 30/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Perş. Ekim 07, 2010 3:21 pm | |
| ama setten fotoğraflar koymuşsun ve orada onlar kendi zevklerine göre değil tasarımcıları Eric Daman tarafından giydiriliyorlar bu yüzden "Blake Lively’nin stili bir türlü oturmazken" cümlesi yanlış olur. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Perş. Ekim 07, 2010 4:34 pm | |
| - Cornelia demiş ki:
- ama setten fotoğraflar koymuşsun ve orada onlar kendi zevklerine göre değil tasarımcıları Eric Daman tarafından giydiriliyorlar bu yüzden "Blake Lively’nin stili bir türlü oturmazken" cümlesi yanlış olur.
dikkat edrsen orda leighton unda setten resmini koymuşlar ayrıca gerçek isimlerini vermeleri gerçek kişilikleri hakkında konuştukları anlamına gelmiyor çünkü leighton gerçek yaşamında çok uç tarzlarıda deneyen biri o yüzden karşılaştırma gayet mantıklı olmuş bence | |
|
| |
Cornelia Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Yukarı Doğu Yakası Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 30/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Cuma Ekim 08, 2010 7:06 pm | |
| farklı görüşlere saygı duyuyorum canım zaten aynı düşünseydik çok sıkıcı olmaz mıydık?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı C.tesi Ekim 09, 2010 4:28 pm | |
| - Cornelia demiş ki:
- farklı görüşlere saygı duyuyorum canım zaten aynı düşünseydik çok sıkıcı olmaz mıydık??
kesinlikle ben lei nin sıkı bir fanı olduğum için hemen onu savunmaya geçiyorum,en küçük olayda bile yoksa kimseyi kırmak istemiyorum | |
|
| |
Cornelia Acemi Üye
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Paz Ekim 10, 2010 1:46 pm | |
| bende kimseyi kırmak istemiyorum ama arada tatlı atışmalarımız olabilir tabiki bu çok normal ama hiç olmasa daha iyi tabiki | |
|
| |
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Paz Ekim 10, 2010 4:32 pm | |
| yaa bu yazıyı ben yazmadım sekerler, bu alintii:D ben blair nin tarzınıı cok seviyorum ama onun gibi giyinmem zor çünkü üzerimde güzel durabileceklerinden şüpheliyimm.. oysa serena nın tarzınada bayılıyorum onun gibi büyüyünce giyinebilirimm hos giyiniyoor. Zaten renkler ve zevkler tartısılmaz canlarııım(: | |
|
| |
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Paz Ekim 10, 2010 4:36 pm | |
| valla benimki tarzımda hepsinden bir şeyler var sürekli aynı tarzda giyinmek bir süre sonra sıkıo o yüzden farklı şeyler denemek güzel oluo benim tarzım bu konuda blair değil de leightonun ki gibi o da çünkü gerçek hayatında her türlü tarzı deniyo | |
|
| |
Cornelia Acemi Üye
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Çarş. Ekim 13, 2010 6:20 pm | |
| - tugce~ demiş ki:
- yaa bu yazıyı ben yazmadım sekerler, bu alintii:D
ben blair nin tarzınıı cok seviyorum ama onun gibi giyinmem zor çünkü üzerimde güzel durabileceklerinden şüpheliyimm.. oysa serena nın tarzınada bayılıyorum onun gibi büyüyünce giyinebilirimm hos giyiniyoor. Zaten renkler ve zevkler tartısılmaz canlarııım(: çook haklısın canım kesinlikle sana katılıyorumm | |
|
| |
Cornelia Acemi Üye
| Konu: Geri: Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı Ptsi Ekim 18, 2010 3:53 pm | |
| çok doğru yazmışsın | |
|
| |
| Gossip Girl'ün Gerçek Yıldızı | |
|