Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Bence sadece değişik, yani bu eziyeti çekmeye değmez !! Aşşağıda birde bunun çizme modeli var ben giymem ama Victoria giymiş
Bu ne yahu bu kız yakında kesin ayaklarıyla alakalı bir sorun yaşar.
Ama bu çok şık yahu hem rahatmış gibi duruyor.
Ayakkabı güzel ama parmaklar? Bezelye gibiler biri bu hatuna açık ayakkabı giymemesini söylemeli.
Ya bu kadar güzel bir ayakkabı ve her gün kuaför görmesine rağmen bu kadar iğrenç ayaklar, eeee annen hiç kızım o kadar sıkı ve topuklu giyme parmakların mutasyona uğrar demedi mi?
Yani, tek özelliği aşırı topuklu olması.
Bu hem güzel hem orjinal ama bana bedava versen giymem (Ama bedavaya belkide giyerim )
Havada yürüyor taktir ettim.
Ayakkabı o kadar sıkmış ki çok beğendiği bir ayakkabıyı indirimden almış ama ayak numarasını bulamayınca bir numara küçüğünü almış sanki
PS : Ben bu hatunu zaten sevmem ayrıca bu kadar çirkin ayakkabılar aldığı için iyice soğudum, o kadar paran var bir ayakkabı paranla ben 20 tane bunların hepsinden güzel ayakkabı alırım kızım. Her topuklu güzel değildir. Tabii ben buradan konuştumya Victoria da ne kafasına takar ya bende alemim yahu :D
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Victoria Beckham’ın Ayakkabı Koleksiyonu Cuma Ağus. 06, 2010 10:23 am
dergide okumuştum ayağı çok fazla topuklu giymekten şekil bozukluğuna uğramış.. topuksuz topuklu ayakkabılarıyla nasıl yürüdüğünü merak ettim açıkçası.. sağol cnm ..
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Gecen gün bi haberde görmüştüm gerçek ayaklarını veriyorlardı. Bulayım bi siteden hemen.
Buldummmm!
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :