Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Ben baktım hiçbirisini Leighton takip etmiyor. Ayrıca bugün ben bi sitede görmüştüm diziden sadece Dorota ve Leightonun twitterı varmış. Zaten gossip girl diye bi twitter var ve dizinin orjinal internet sitelerinde de onun twitterı veriliyor. O da sadece Leightonla Dorotayı takip ediyor. Dorotanın twitterı http://twitter.com/ZuzannaWanda Gossip Girl twitterı http://twitter.com/gossipgirl Ama maalesef bir sürü kişi sahte profil açmış ve gerçeklerini bulmak çok zor
tugce~ S.Mod.
Biliyorum fakat ben de Ed Westwicki falan bulduğumu zannetmiştim sonra bi kızla kavgalarını gördüm bi de burda birisi myspacede Ed Westwickin fotoğraflarını paylaşmıştı baktım ki fotoğrafları gerçekten ordan almış ve Leightonı da takip etmiyormuş ben de çok üzülmüştüm ama şuan için o siteden öğrendiğim kadarıyla sadece Dorotoyla Blairin twitterları var.
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 225 Lakap : Blakelisa (L) Nerden : Blake'min kalbinden (: Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 17/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Twitterları Ptsi Ağus. 02, 2010 10:31 am