Venus Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Lakap : LinS Nerden : Antlya Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 06/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Demi Lovato - La La Land , This Is Me , Who Will I Be (Çeviri) Perş. Mayıs 06, 2010 9:00 pm | |
| La La Land I am confident -Ben eminim But I still have my moments -Ama benim hala anlarım var Baby, that's just me -Bebeğim,bu sadece benim I'm not a supermodel -Ben süper model değilim I still eat McDonald's -Ben hala McDanald'dan yerim Baby, that's just me -Bebeğim,bu sadece benim
Well, some may say I need to be afraid of losing everything -Tamam bazıları benim herşeyi kaybetmekten korkmam gerektiğini söyleyebilir Because of where I had my start and where I made my name -Nerede başlangıç yaptığım ve nerede isim yaptığımdan dolayı Well, everything's the same -Tamam,her şey aynı In the la-la land machine -ka-ka kara makinesinde Machine, machine -Makine,makine
Who said I can't wear my Converse with my dress -Kim elbisemle Converse'imi giyemeyeceğimi söyledi Well, baby, that's just me -Tamam,bebeğim,bu sadece benim Who says I can't be single and have to go out and mingle -Kim tek olamadığımı ve dışarı çıkmak zorunda olduğumu ve karıştırdığımı söyler Baby, that's not me (no,no) -Bebeğim,bu ben değilim (hayır,hayır)
Well, some may say I need to be afraid of losing everything -Tamam,bazıları benim herşeyi kaybetmekten korkmam gerektiğini söyleyebilir Because of where I had my start and where I made my name -Nerede başlangıç yaptığım ve nerede isim yaptığımdan dolayı Well, everything's the same -Tamam,her şey aynı In the la-la land... -ka-ka kara da...
Tell me, do you feel the way I feel -Benim hissettiğim yolu sende hissediyor musun 'Cause nothing else is real -Çünkü başka hiçbir şey gerçek değil In the la-la land machine -ka-ka kara makinesinde
Well, some may say I need to be afraid of losing everything -Tamam,bazıları benim herşeyi kaybetmekten korkmam gerektiğini söyleyebilir Because of where I had my start and where I made my name -Nerede başlangıç yaptığım ve nerede isim yaptığımdan dolayı Well, everything's the same -Tamam,her şey aynı In the la-la land machine -ka-ka kara makinesinde
Well, I'm not gonna change -Tamam,ben değişmeyeceğim In the la-la land machine -ka-ka kara makinesinde Well, I will stay the same -Tamam,ben aynı kalacağım In the la-la land machine -ka-ka kara makinesinde
Machine -Makine Machine -Makine I won't change anything in my life -Hayatımdaki hiçbir şeyi değiştirmeyeceğim I won't change anything in my life -Hayatımdaki hibir şeyi değiştirmeyeceğim I'm staying myself tonight -Ben bu gece kendi kendime kalıyorum I'm staying myself tonight -Ben bu gece kendi kendime kalıyorum
--------------------------------------------
This İs Me I've always been the kind of girl that hid my face - Ben hep yüzünü saklayan kızlardandım So afraid to tell the world what I've got to say - Dünyaya anlatmam gerekeni söyleyemeyecek kadar korkak But I had this dream - Ama bir hayalim vardı Bright inside of me - İçimde canlı olan I'm going to let it show - Ona kendini göstermesine izin vereceğim It's time - Vakit geldi To let you know - Sana bildirmeye To let you know - Sana bildirmeye
This is the real, this is me - Gerçek bu, bu benim I'm exactly where I'm supposed to be now - Kesinlikle şu an olmam gereken yerdeyim Gonna let the light shine on me - Işığın beni parlatmasına izin vermeliyim Now I've found who I am - Şimdi buldum kim olduğumu There's no way to hold it in - Onu içimde tutmanın yolu yok No more hiding who I want to be - Kim olmak istediğimi gizlemek yok This is me - Bu benim
Do you know what it's like to feel so in the dark - Nasıldır kendini böyle karanlıkta hissetmek biliyor musun To dream about a life where you're the shining star - Işıldayan bir yıldız olduğun bir hayatın hayalini kurmanın Even though it seems like it's to far away - Çok uzaktaymış gibi görünüyor olsa da I have to believe in myself - Kendime inanmalıyım It's the only way - Başka yolu yok
This is the real, this is me - Gerçek bu, bu benim I'm exactly where I'm supposed to be now - Kesinlikle şu an olmam gereken yerdeyim Gonna let the light shine on me - Işığın beni parlatmasına izin vermeliyim Now I've found who I am - Şimdi buldum kim olduğumu There's no way to hold it in - Onu zaptetmenin yolu yok No more hiding who I want to be - Kim olmak istediğimi saklamak yok artık
This is me - Bu benim You're the voice I hear inside my head - Başımın içinde duyduğum ses sensin The reason that I'm singing - Şarkı söylememin sebebi I need to find you - Seni bulmam gerek I gotta find you - Seni bulmalıyım You're the missing piece I need - İhtiyacım olan eksik parçasın The song inside of me - İçimdeki şarkısın I need to find you - Seni bulmam gerek I gotta find you - Seni bulmalıyım
This is the real, this is me - Gerçek bu, bu benim I'm exactly where I'm supposed to be now - Kesinlikle şu an olmam gereken yerdeyim Gonna let the light shine on me - Işığın beni parlatmasına izin vermeliyim Now I've found who I am - Şimdi buldum kim olduğumu There's no way to hold it in - Onu zaptetmenin yolu yok No more hiding who I want to be - Artık kim olmak istediğimi gizlemek yok This is me - Bu benim
This is me - Bu benim You're the voice I hear inside my head - Başımın içinde duyduğum ses sensin The reason that I'm singing - Şarkı söylememin sebebisin
Now I found who I am Şimdi buldum kim olduğumu There's no way to hold it in Onu içimde zaptetmenin yolu yok No more hiding who I want to be Kim olmak istediğimi saklamak yok artık This is me Bu benim
----------------------------------------------------------
Who Will I Be
Woah Yea, yea, yea, yea
How to choose who to be - Kim olacağın nasıl seçilir? Well lets see - Hadi görelim Theres so many choices now - Çok fazla seçim var şimdi Play guitar - Gitar çal Be a movie star - Bir sinema yıldızı ol In my head a voice says - Kafamın içindeki bir ses söyler:
Why not - Neden olmasın? Try everything - Herşeyi dene Why stop - Neden dursun? Reach for any dream - Bir hayal, bir düş almak için uzan I can rock - Sallayabilirim Cause its my life - Çünkü bu benim hayatım And nows the time - Ve şimdi tam zamanı
Who will I be - Kim olacağım? Its up to me - Bu beni aşar All the never ending possibilities - (Hiç bitmeyecek olan) Tüm sonlar gerçekleşebilir That I can see - Bunu görebiliyorum Theres nothing that I cant do - Yapamayacağım hiç bir şey yok Who will I be - Kim olacağım? Yes I believe - Evet, inanıyorum. I get to make the future what I want to be - Ne olmak istiyorsam gelecekte onu yapabilirim If I can make up any oneknow the choice is up to me - Birini (bambaşka bir şekilde) yaratabilirsem ve bilirsem seçimler beni aşar, Who will I be - Kim olacağım? Yea yea - Evet
If I decide - Eğer karar verirsem Im the girl to change the world - Dünyayı değiştirecek olan kız olduğuma I can do it anytime - Bunu herhangi bir zamanda yapabilirim Opportunity right in front of me - Doğru fırsat tam önümde And the choices are mine - Ve seçimler benim
Why not - Neden olmasın? Try everything - Herşeyi dene Why stop - Neden dursun? Reach for any dream - Bir hayal, bir düş almak için uzan I can rock - Sallayabilirim Cause its my life - Çünkü bu benim hayatım And nows the time - Ve şimdi tam zamanı
Who will I be - Kim olacağım? Its up to me - Bu beni aşar All the never ending possibilities - (Hiç bitmeyecek olan) Tüm sonlar gerçekleşebilir That I can see - Bunu görebiliyorum Theres nothing that I cant do - Yapamayacağım hiç bir şey yok Who will I be - Kim olacağım? Yes I believe - Evet, inanıyorum. I get to make the future what I want to be - Ne olmak istiyorsam gelecekte yapabilirim If I can make up any oneknow the choice is up to me - Birini (bambaşka bir şekilde) yaratabilirsem ve bilirsem seçimler beni aşar, Who will I be - Kim olacağım? Yea yea - Evet
I want to find the who I am inside - İçimdeki ben kim? Onu bulmak istiyorum Who will I be - Kim olacağım? I want to show the way - Bu yolu göstermek istiyorum. The way that I can shine - Bu yol benim ışıyabileceğim, doğabileceğim yol Yea (Who will I be) - Evet (kim olacağım) oh yea, yea - Evet
Who will I be - Kim olacağım? Its up to me - Bu beni aşar All the never ending possibilities - (Hiç bitmeyecek olan) Tüm sonlar gerçekleşebilir That I can see - Bunu görebiliyorum Theres nothing that I cant do - Yapamayacağım hiç bir şey yok Who will I be - Kim olacağım? Yes I believe - Evet, inanıyorum. I get to make the future what I want to be - Ne olmak istiyorsam gelecekte yapabilirim If I can make up any oneknow the choice is up to me - Birini (bambaşka bir şekilde) yaratabilirsem ve bilirsem seçimler beni aşar, Who will I be - Kim olacağım? Woah Who will I be - Kim olacağım? Who will I be - Kim olacağım? | |
|
αdoretoChuckBASS♥ Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck BASS Kayıt tarihi : 22/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Demi Lovato - La La Land , This Is Me , Who Will I Be (Çeviri) Salı Haz. 22, 2010 8:37 pm | |
| La La Land 'ı çok severim. paylaşım için teşekkürler. | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Demi Lovato - La La Land , This Is Me , Who Will I Be (Çeviri) Salı Tem. 27, 2010 8:35 am | |
| paylaşım için teşekkürler.. | |
|