Lady Gaga - Paparazzi - We are the crowd, we're c-comin' out Biz kalabalığız,ortaya çıkıyoruz Got my flash on, it's true Işık tutuyorum bu doğru Need that picture of you Senin resmine ihtiyacım var It so magical, we'd be so fantastical Bu çok sihirli, çok sihirli olmak istiyoruz
Leather and jeans, garage glamorous Deri ve ceketler,garaj ışıltısı Not sure what it means Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum But this photo of us it don't have a price Ama bizim resmimizin bir fiyatı yok Ready for those flashing light Flash ışıkları için hazırlan 'Cause you know that baby, I Çünkü bunu biliyorsun bebek, ben
I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me Ben senin en büyük hayranınım, beni sevene kadar seni takip edeceğim Papa, paparazzi Paparazi Baby, there's no other superstar, you know that I'll be Bebek orada başka süper star yok biliyorsun ben olacağım Your papa, paparazzi Senin paparazin
Promise I'll be kind Söz veriyorum nazik olacağım But I won't stop until that boy is mine Ama bu çocuk benim olana kadar durmayacağım Baby, you'll be famous, chase you down until you love me Bebek ünlü olacaksın, beni sevene kadar seni takibe devam edeceğim Papa, paparazzi Paparazi
I'll be your girl backstage at your show Şovunda perde arkasında senin kızın olacağım Velvet ropes and guitars Kadife ipler ve gitarlar Yeah, cause you're my rock star in between the sets Evet set arasında benim rock starımsın Eyeliner and cigarettes Göz kalemi ve sigaralar
Shadow is burnt, yellow dance and we turn Gölge yandı, sarı dans ve dönüyoruz My lashes are dry, purple teardrops I cry Kirpiklerim kuru mor göz yaşları ağlıyorum It don't have a price, loving you is cherry pie Bir fiyatı olması gerekmez seni seviyorum vişneli kekim
'Cause you know that baby, I Çünkü bunu biliyorsun bebek, ben
I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me Ben senin en büyük hayranınım, beni sevene kadar seni takip edeceğim Papa, paparazzi Paparazi Baby, there's no other superstar, you know that I'll be Bebek orada başka süper star yok biliyorsun ben olacağım Your papa, paparazzi Senin paparazin
Promise I'll be kind Söz veriyorum nazik olacağım But I won't stop until that boy is mine Ama bu çocuk benim olana kadar durmayacağım Baby, you'll be famous, chase you down until you love me Bebek ünlü olacaksın, beni sevene kadar seni takibe devam edeceğim Papa, paparazzi Paparazi
Real good, we dance in the studio Gerçekten iyi stüdyoda dans ediyoruz Snap, snap to that shit on the radio Çat çat radyoda yediğim b*k Don't stop for anyone Kimse için durma We're plastic but we still have fun Biz plastiğiz(taş bebek) ama hala eğleniyoruz
~TwİLigHt~GG~qOLik~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Lakap : ραмυк şєкєя Nerden : є∂ωαя∂ıмıη кαℓвιη∂єη Yaş : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 15/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Lady Gaga - Paparazzi (Çeviri) Çarş. Eyl. 16, 2009 2:50 am
sağol tatlımm..bu şarkısı gerçekten çok güzel ama klibi güzel değill...
Hypnotize Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : nate Kayıt tarihi : 15/09/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Lady Gaga - Paparazzi (Çeviri) C.tesi Ekim 10, 2009 5:54 pm
sağol canım
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Lady Gaga - Paparazzi (Çeviri) Perş. Ekim 15, 2009 5:35 pm
Sağol canım
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Lady Gaga - Paparazzi (Çeviri) Salı Tem. 27, 2010 8:53 am
teşekkürler..
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :