Mesaj Sayısı : 630 Lakap : gzm Nerden : her yerden :D Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair ve tabii ki chuck Kayıt tarihi : 29/10/08
Mesaj Sayısı : 630 Lakap : gzm Nerden : her yerden :D Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair ve tabii ki chuck Kayıt tarihi : 29/10/08
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 7:23 pm
vanessa_gzm Süper Gossipçi
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 7:25 pm
Peyton sawyer'dan inciler:
-''Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !! .Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.Dünyada yaşayan 6 milyar insan...6 milyar ruh...Ve bazen...Tek ihtiyacımız olan içlerinden biri."
-"evet kalbinizin arzusunu kaybetmek bir trajedi ama kalbinin arzusunu kazanmak tek umut edebileceginiz.."
-"her şarkının bir sonu vardır ama sonu var diye o şarkıdan zevk almayacak mıyız?"
-''Kötü erkekler yatağına ;iyi erkekler kalbine girmek için yalan söylerler.''
nathan'a: -''Biliyor musun küçükken hep bir erkek kardeşim olsun isterdim.Sonradan seni öğrendim ve isteğim bir anda gitti.''
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 8:39 pm
Çok severim bu diziyi +20 sana en çok da Brooke
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 9:32 pm
çook saol cnm senin için devm edicm
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 9:57 pm
Beni saran gecenin icinden mezar kadar kara,bastan basa Sükrederim hangi tanrılar verdiyse bana fethedilmez ruhumu Ne ürktüm,ne bagırdım sartların pencesine düstügüm anda bile Kaderin sopasıyla kanadı da basım Yine de boyun egmedim Öfke ve gözyası dolu bu yerin ötesinde Beklemiyor baska hic birsey Gölgelerin dehsetinden yine de korkmaz bir halde Buluyor ve bulacak beni yılların yılgınlıgı ve tehtidi Kapı ne kadar dar olsa da Cezalarım ne kadar agır olsa da Kaderimin efendisi benim ruhumum kaptanı da
William Ernest HEMİNGWAY
en sevdiim bölümlerden biriydi bu sözler sayesinde
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: One Tree Hill Perş. Ara. 18, 2008 10:48 pm
saol cnm bnm..ben izlemiyorum gzl mi??
Konu: Geri: One Tree Hill Cuma Ara. 19, 2008 6:27 pm
evet cnm süper ötesi bi dizi
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: One Tree Hill Cuma Ara. 19, 2008 7:27 pm
hmm izlerdim ama 6 sezon olmuş sanırım pek bişi anlamam
Konu: Geri: One Tree Hill C.tesi Ara. 20, 2008 12:44 pm
biraz zor olur ama ben sana kısa özet geçiyim Lucas ve Nathan kardeş;Brooke ve Peyton en yakın arkadaşlar Lucas önce Peytonla oldu sonra Brooke la oldu(gerçek hayattada bu ikisi 2005'e kadar evli kaldı)Lucasın babası Dan babası olarak gördüğü Keith amcasını öldürdü ve de hapse girdi e Lucasta bunalıma tabii ki Brooke artık dayanamadı ve ayrıldılar Lucasta Peytona geri döndü İlişkileri Peyton L.A: gidene kadar beraberdiler ;Nathan ve Haley evli ve James adında bi çocukları var....Mouth sunucu olmak isteyen çok iyi bi insan,Skills ise büyük bi basketçi....işte böle başka pek bişi yok yanii
Gizem*
Konu: Geri: One Tree Hill C.tesi Ara. 20, 2008 9:53 pm
hmm gzl bi diziye benzio izleyim bi bakalım özet için saol cnm
Konu: Geri: One Tree Hill Paz Ara. 21, 2008 9:50 am
Gizem*
Konu: Geri: One Tree Hill Paz Ara. 21, 2008 3:39 pm
cnm =)
Konu: Geri: One Tree Hill Ptsi Ara. 22, 2008 7:04 pm
rica edrim
Tutsak...
Mesaj Sayısı : 34 Lakap : Suskun {Laf Geneli Aslında Çok Konuşurum} Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Kayıt tarihi : 05/08/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: One Tree Hill Çarş. Ağus. 26, 2009 2:21 pm
evet süper dizi
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :