Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Angelina Jolie BBC'ye verdiği yeni bir röportajda artık tamamen çocuklarıyla ilgilenmek istediğini ve bu yüzden de sinemayı bırakacağını söyledi.
"Oyunculuk kariyerime nokta koymak istiyorum. Kendimi başka şeyler yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ve bir gün anneanne olacağım için buna hazırlık yapmam gerektiğini düşünüyorum." diyor Jolie.
Hilary&Zac
Mesaj Sayısı : 559 Nerden : Samsun Yaş : 31 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : 4ever Blair*m Kayıt tarihi : 03/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 225 Lakap : Blakelisa (L) Nerden : Blake'min kalbinden (: Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 17/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :