ABD’DE YILIN EN ÇOK İZLENEN EMMY ÖDÜLLÜ DİZİSİNDE UMUTSUZ EVKADINLARININ EN ATEŞLİ SEZONUNA TANIK OLACAKSINIZ.
Wisteria Lane’in sıradışı ev kadınlarının akıl almaz maceraları ve sırları dördüncü sezonda da izleyicileri ekran başına bağlayacak. Herkesin birkaç kirli çamaşırı olsa da onlarınki “birkaç”tan biraz daha fazla...
Başrollerini Eva Longoria (Gabrielle Solis), Teri Hatcher (Susan Mayer), Marcia Cross (Bree van de Kamp) ve Felicity Huffman’ın (Lynette Scavo) paylaştığı dizi, Altın Küre ve Emmy’de layık görüldüğü adaylıkları ve oyuncuları hakkında çıkan dedikodularıyla adından çok söz ettirdi.
Herkesi şaşırtarak, beklenmedik bir anda intiharı seçen Mary Alice Young, “oralardan bir yerden” dört yakın arkadaşının yaşadıklarını anlatıyor. Dört ev kadınının rutin yaşamları ne kadar sıkıcı ve tekdüze görünse de işin gerçeği hiç de öyle değil. ABD’de rating rekorları kıran “Desperate Housewives”ın yeni sezonunda Wisteria Lane sakinlerini bekleyenler geçen sezonları hiç de aratmayacak gibi görünüyor. Yeni sezonda Lynette kanser hastalığıyla başa çıkmaya, Bree ise kızının hamileliğini gizlemeye çalışıyor. Diğer taraftan Gabrielle de yeni kocası Victor'ın onunla oy toplamak için evlendiğini öğrenince Carlos'la tehlikeli bir oyuna girişiyor. </TD></TR></TABLE>
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck &lt;3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Desperate Housewives Cuma Kas. 07, 2008 8:31 am
saol cnm bn arada izliyorum çoğu bölümünü izledim sanırım
DanHumphrey Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Lakap : The Rock Nerden : Muğla Yaş : 31 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Georgina Sparks Kayıt tarihi : 07/12/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Bn izliyorum arada sırada. Arada komedi arada hüzünlü Sol canım )
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Desperate Housewives Ptsi Tem. 19, 2010 11:58 am
bazen komik olabiliyor zap yaparken arada baktığım bir dizi..ama zaten pek yaşımıza da uygun değil..adı üstünde umutsuz "ev kadınları".. paylaşım için sağol...