KASABADA YENİ BİR KIZ VAR... CLARK KENT, SUPERMAN OLMA YOLUNDA ADIM ADIM İLERLERKEN SMALLVILLE’DE YENİ SÜPER KAHRAMANLAR DOĞUYOR.
Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Superman’den önce de Clark Kent adında genç bir adam vardı. Smallville bizi Clark Kent’in kimlik arayışına girdiği gençlik yıllarına götürüyor. Superman mitolojisinden daha çok parçanın yerine oturmasıyla birlikte Clark’ın kostümlü bir kahramana dönüşümüne git gide daha da yaklaşıyoruz.
Sonunda özel güçlerini ve kaderini kabullenen Clark Kent, Superman olma yolunda adım adım ilerlerken Smallville’de yeni kahramanlar baş gösteriyor. Çizgi roman klasiklerinden, Clark’ın Kriptonlu kuzeni güzeller güzeli Supergirl kasabaya geliyor. Özel güçleri olanlar sadece Kriptonlular değil. Chloe meteorlar sayesinde edindiği güçleriyle barışmaya çalışırken, Lois de Daily Planet’a giriş yapıyor. Clark’ı yeni sezonda yeni düşmanların yanı sıra eskilerden tanıdık yüzler de ziyaret edecek. Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Clark’ın kostümünü üstüne geçirmesine az kaldı.
SMALLVILLE
Yeni bölümler, her pazar 20:00'de
EN SEVDİĞİM DİZİ TABİ GOSSİP GİRL 'DEN SONRA...