father Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 47 Lakap : FaTHeR Nerden : NYC Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Van Der Woodsen Kayıt tarihi : 21/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: The Town/Hırsızlar Şehri Cuma Ara. 03, 2010 9:56 pm | |
| Blake'iminde oynayacağı film 24 Aralık günü tüm sinemalarda gösterime girecek.Filmin konusu kısaca şöyle: Doug MacRay'in amacı son bir soygun yapıp noktayı koymaktır.''Bu kahrolası şehri arabamın dikiz aynasında görmek istiyorum.''der.Aslında bu şehir,adı ''town'' olsa da bir mahalle,bir semt:Charlestown,Boston.ABD'nin silahlı soygun başkenti.Suçun bir meslek seçeneği değil,bir ölüm kalım meselesi olduğu bir yer.Arabaların önü kesiliyor,çocuklar kaçırılıyor,silahlı soygunlar yapılıyor.Filmin başında gerekli açıklamayla da karşılaşıyoruz;burası kaçırma-soyma olaylarında dünyanın başkenti,meslek babadan oğula geçiyor.Sonra Doug(Ben Affleck)'in sesi duyuluyor.İki güvenlikçiden söz ediyor.Belli ki bir soygun söz konusu. Ekibin beyni,hapiste olan babası Stephen.Ayrılmak istemesi de(tabii ki de Doug'in)arkadaşları tarafından hoş karşılanmıyor.Bir tanesi,onunla soygunları yapan Jem,Doug'in sağ kolu,en eski dostu.Ayrılma kararına kişisel ihanet gözüyle bakıyor.Federal ajan Adam Frawley,olayı ele almış,titizlikle ipuçlarını biriktiriyor,soygunun görgü tanığı Claire'i de gözden kaçırmıyor. Bir de kız var tabii ki.Claire,Doug ve adamlarının soyduğu bankanın müdürü.Genç adam,onu rehin alıyor.Sonra da birbirinden tamamen ayrı olan dünyaları çakışıyor.Sakin,neşeli Claire,Doug için bir kurtulma ümidi.Filmin diğer kadın karakteri ise Doug'ın arada bir takıldığı,serbest,sert,içkici,KRİSTA.(tabii ki BLAKE ) FİLMİ MUTLAKA İZLEYİN.BU ARADA ZEYTİNBURNU'NDA OTURAN VARSA FİLME GÖTÜREBİLİRM... | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: The Town/Hırsızlar Şehri C.tesi Ara. 04, 2010 10:50 am | |
| wayy güzel birşeye benziyor.. sağol | |
|
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| |
blair_melisa Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 33 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck BASS Kayıt tarihi : 15/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: The Town/Hırsızlar Şehri C.tesi Ara. 18, 2010 10:53 pm | |
| father ismini blmiyorum kusuruma bakma ama zeytinburnundamı oturuyorsun imla kurallarına uymadım af buyurun | |
|
father Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 47 Lakap : FaTHeR Nerden : NYC Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Van Der Woodsen Kayıt tarihi : 21/09/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: The Town/Hırsızlar Şehri Salı Ara. 21, 2010 11:31 pm | |
| ewt adım mehmet sen nerde oturuyon beraber gideriz | |
|
father Acemi Üye
| Konu: Geri: The Town/Hırsızlar Şehri Çarş. Ara. 22, 2010 5:59 pm | |
| hea da sen olivium'a yakın mı oturuyorsun? | |
|