Bir gün hükümetin en büyük sırlarını beyninize yüklenmiş şekilde bulursanız ne yaparsınız? Ekranların yeni kahramanı Chuck’ın bu konudaki tecrübeleri eminiz size yol gösterecektir. The O.C.’nin yaratıcısı Josh Schwartz ajan komedisi Chuck ile televizyona muhteşem bir dönüş yapıyor. Zachary Levi’nin canlandırdığı bir “bilgisayar kurdu” olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki işiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaşantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiştirecek, diğer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise işin kaymak tabakasını oluşturacak. Dizide Chuck’ın en yakın ve biraz dangalak arkadaşı Morgan’ı Joshua Gomez canlandırıyor. Chuck ile aynı evi paylaşan, onun her zaman ve her konuda en büyük destekçisi kız kardeşi Ellie’ye hayat veren oyuncu ise Sarah Lancaster. Bu arada Ellie’nin can sıkıcı mükemmellikte bir de doktor sevgilisi var. İsmi Captain Awesome olan bu erkek arkadaş rolünde izleyeceğimiz oyuncu Ryan McPartlin.
CHUCK Ajan komedisi Chuck'ta, birinci sezon sona erdi.
Gizem*
Mesaj Sayısı : 2348 Lakap : G!zO$ Nerden : evden :D Yaş : 31 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair'mm Kayıt tarihi : 25/10/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: ..:Chuck:.. Çarş. Ekim 29, 2008 4:17 pm
saol cnm arada izliyorum çok gzl
vanessa_gzm Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 630 Lakap : gzm Nerden : her yerden :D Yaş : 32 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair ve tabii ki chuck Kayıt tarihi : 29/10/08
Konu: Geri: ..:Chuck:.. Çarş. Ekim 29, 2008 10:40 pm
çook komik ya
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Süper ötesi bir dizi... Hele Zachary'i yiyeceğim Sağol tatlım
gg_eyll Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Lakap : Brownie Nerden : Kayıbım ben... Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 07/03/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 12 Lakap : smiley Nerden : kayseri Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 22/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
ben izliyorum çok matrak bi dizi vede içeriğinde herşeyden biraz var komedi aşk dram macera daha ne olabilir ki
chuck_blair Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 9 Lakap : chuck'cıı <3 Nerden : trabzon Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : chuck bass Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
ben izliyorum çok matrak bi dizi vede içeriğinde herşeyden biraz var komedi aşk dram macera daha ne olabilir ki
aynen katılıyorum ve hiç kaçırmadan izliyorum 4. sezonunuda bekliyorum tabiki dört gzlee
VanessAbrams Gossip Girl Manyağı
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :