JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Çakıl Taşları Dizisi Bitmesin ! Cuma Kas. 19, 2010 12:13 am | |
| Çakıl Taşları sevenlere sesleniyorum,, Arkadaşlar Sezon Finali dediler ama büyük bir ihtimal Final olacakmış.Fox Tv ye gıcık olmaya başladım.En gereksiz diziler oynar ama bir Çakıl Taşları,bir gençlik dizisi olunca olmuyo !
Sizinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak isterim. | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Çakıl Taşları Dizisi Bitmesin ! Cuma Kas. 19, 2010 12:18 pm | |
| bende akşam gördüm sezon finali yazıodu çok şaşırdım bu ne sezon ortasında die ama umarım dizi yayından kaldırılmaz bence güzel bir dizi bütün bölümlerini takip edemesemde .. ama finaal olmaz bence çünkü olaylar yarım kaldı bir sona bağlanmadı tabii sessiz sedasız biten dizilerden olursa bilemicem .. ama buda çakıl taşlarına yakışır bişey olmaz.. | |
|
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| |