Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: LadyGaga erkek çıktı ! C.tesi Ekim 23, 2010 7:13 pm
Ben uzun zamandır biliyodum ama sizinlede paylaşmak istedim belki aranız bilmeyen vardır.Lady Gaga erkekmiş.Eski sevgiliside kızmış Bu durumda o ne oluyo bilmiyorum Bunu kanıtlayan resimde var ama burda paylaşmak istemedim
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! C.tesi Ekim 23, 2010 9:15 pm
Yalan haber. Lady Gaga'nın "Lady Gaga" olmadan önce kaamera şakasına yakalandığı resimler videolarda var. Bir konserde bi yeri gözükmüş falan diyolar. Bende izledim o videoyu. Ama bence hepsi yalan. Lady Gaga'nın erkek olmadığını düşünüyorum.
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Paz Ekim 24, 2010 12:42 pm
ne!! innmıyorum
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Paz Ekim 24, 2010 7:18 pm
Bence;bende o videoyu izledim basbaya görünüyodu ilk başta bende beklemedim nasıl olur falan dedim ama gördüğüm bi resim daha var orda bi çıkıklık olduğu anlaşılıyo
blair Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Paz Ekim 24, 2010 8:17 pm
lady gaga bu ünlü olmadan öncede aynı kişiydi şimdide aynı kişçi galiba bizim gaga nın sadece garip sahne kıyafetleri yok kendisi aynı zamanda keyfine göre cinsiyette değiştirio olabilir:D
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Ptsi Ekim 25, 2010 4:03 pm
hoppaa :S
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Ptsi Ekim 25, 2010 6:50 pm
blair demiş ki:
lady gaga bu ünlü olmadan öncede aynı kişiydi şimdide aynı kişçi galiba bizim gaga nın sadece garip sahne kıyafetleri yok kendisi aynı zamanda keyfine göre cinsiyette değiştirio olabilir:D
Kesinlikle ondan herşey beklenir
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: LadyGaga erkek çıktı ! Ptsi Ekim 25, 2010 7:29 pm
tugce~ demiş ki:
Canı sıkılınca erkek ondan da sıkıldımı hooop kadıın:D
aynen öle