JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Kaplumbağa ve Gazoz Kapağı :D C.tesi Ekim 16, 2010 7:38 pm | |
| Dört kaplumbağa pikniğe çıkmaya karar veriyorlar. Erzakları hazırlayıp yola koyuluyorlar. Bir yıl, iki yıl, beş, on yıl derken 30 yıl sonra piknik yerine varıyorlar. Hemen erzakları çıkarıyolar , gazozlar, yiyecekler, herşey ortaya çıkıyor. Gazozlar da şişe gazoz. Ve açacak YOK! Tek çözüm, birinin eve gidip açacağı alıp getirmesi. Doğal olarak en genç kaplumbağayı seçiyorlar. Genç eleman: - "Giderim, ama bir şartım var." der ve ekler. - "Buradaki yiyeceklerin hiçbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak." Diğerleri de bunu kabul eder. Elemanımız yola çıkar. Aradan bir, iki, on, yirmi yıl geçer. Bu arada yaşlı kaplumbağalardan birisi fenalaşır, ölmek üzeredir. Arkadaşları ne yapsa faydasızdır. Kaplumbağanın son dileği olup olmadığını sorarlar. O da: - "Gerçi genç kaplumbağaya söz verdik ama, şuradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?" der. Diğerleri de kıramaz ve: - "Elbette!" diyerek, sarmalardan birini verirler. Tam ağzına atacağı sırada genç kaplumbağa çalıların arasından fırlar ve: - "Gitmiyorum işte, gitmiyorum!" Der
Bu bu kadar pislik kablumbağa görmedim Ben bunun biraz daha değişiğini biliyodum ama buda iyiymiş | |
|
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Kaplumbağa ve Gazoz Kapağı :D Paz Ekim 17, 2010 2:12 pm | |
| | |
|
JacoBLair~Chuck Süper Gossipçi
Mesaj Sayısı : 653 Lakap : Doğan Görünümlü Şahin :D Nerden : Evimdeyim şahsen:D Sen? Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Chuck Bass~ Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Geri: Kaplumbağa ve Gazoz Kapağı :D Paz Ekim 17, 2010 2:31 pm | |
| | |
|