Gossip Girl Fan
Lütfen Üye Olunuz:)

~Gossip Girl Turkey Yönetimi~
Gossip Girl Fan
Lütfen Üye Olunuz:)

~Gossip Girl Turkey Yönetimi~
Gossip Girl Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Fan

*::....Gossip Girl Severlerin Tek Adresi....::*

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kıvanç Ezel'de

YazarMesaj
blair*nate
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
blair*nate

Lakap : dha bulnmadı
Ruh Hali : Kıvanç Ezel'de Images13
Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate
Favori Gossip Girl Kızı : Kıvanç Ezel'de Blair%2520is%2520cute

İtibar
İtibar:
Kıvanç Ezel'de Left_bar_bleue100/100Kıvanç Ezel'de Empty_bar_bleue  (100/100)

Kıvanç Ezel'de Empty
MesajKonu: Kıvanç Ezel'de   Kıvanç Ezel'de EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 6:14 pm

Atv'nin soluksuz izlenen dizisi Ezel'e yeni dahil olacak karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı iddia edildi.

Ezel yeni sezona yeni isimlerle başlıyor. Haluk Bilginer'i kadrosuna dahil eden Ezel'in, bir diğer yeni karakteri de "sekiz".

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, dizinin yayınlanan son fragmanında karakterden bahsediliyor. Sekiz, Ramiz'in yıllardır görmediği torunu… Çocuğu Kenan Birkan'ın yetiştirdiği, fragmandaki şu diyaloga dayandırılıyor:

Kenan: Sen de senin yetiştirdiğin hayalperest çocuk da benim yetiştirdiğim kahramanla başa çıkamaz.

Ramiz: Senin kahramanın ha… Benim kanım Kenan, benim kanım.

Fragmanda yeni karakter yalnızca siluet olarak görülüyor. Karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı ve yalnızca birkaç bölüm için diziye dahil olduğu kulislerde konuşuluyor.

RAMİZ'İN TORUNU OLABİLİR Mİ?
Dizinin önceki bölümlerinde, Ramiz'in oğullarından Selim öldürülürken yanında oğlu Ramiz vardı. Oğlunu okuldan alan Selim vurulmuş, küçük Ramiz'in silgisi ise ölümüne delil olarak Dayı'ya gönderilmişti. Oçocuğun Kenan Birkan tarafından büyütülmüş olma ihtimali var, adı Ramiz olduğu için de Sekiz lakabı kullanılıyor olabilir. İddiaların doğruluğunu ise zaman gösterecek.

alıntıdır..
http://www.avrilavignefanclub.niceboard.biz

Kıvanç Ezel'de
1 sayfadaki 1 sayfası