Gossip Girl Fan
Lütfen Üye Olunuz:)

~Gossip Girl Turkey Yönetimi~
Gossip Girl Fan
Lütfen Üye Olunuz:)

~Gossip Girl Turkey Yönetimi~
Gossip Girl Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Fan

*::....Gossip Girl Severlerin Tek Adresi....::*

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alazula

YazarMesaj
tugce~
S.Mod.
S.Mod.
tugce~

Lakap : littleb.
Ruh Hali : Alazula Relax10
Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf
Favori Gossip Girl Kızı : Alazula Blair%2520is%2520cute

İtibar
İtibar:
Alazula Left_bar_bleue100/100Alazula Empty_bar_bleue  (100/100)

Alazula Empty
MesajKonu: Alazula   Alazula EmptyC.tesi Eyl. 04, 2010 11:54 am

Alazula Alazula_twitter_logo

Bu aralar herkes internetten bir şeyler kazanma peşinde, kimi reklamlara tıklatıp para kazanmaya çalışıyor, kimi mail okuyarak vb. Bunların çoğu yalan, kurmaca. 1 yıl önce bu zamanlarda bir site çıkmıştı Lockerz diye. Her gün anket doldurarak puan kazanabiliyordunuz, arkadaşlarınızı davet ederek puan kazanabiliyordunuz falan herkes yüklendi buna baya popüler oldu. Hatta hediye daağıtımı bile yaptı. Ama Türkiye’dekiler zaman farkı yüzünden hediye dağıtımını kaçırıyordu, bizde gece yarısı 4-5 gibi oluyordu çünkü. Buna karşı gelen bir siteyi tanıtıyorum size; Alazula.

Alazula‘nın en büyük artısı türkçe olması. Anketler anlaşılabilir oluyor. Ayrıca sitede aldığınız puanlara da ÇT yani Çakıl Taşı diyorlar. Siteye günde 10 dk’nızı ayırsanız yetiyor, Soldaki Çakıl Taşına tıklayıp giriş puanınızı alabilirsiniz, Sonrasında Anketler kısmına gidip günün anketini(sadece bugünün anketini cevaplayabilirsiniz-yani olduğunuz günün ) cevaplayıp da puan alabilirsiniz. Ara sıra eklenen videoları da ilk izleyişinizde puan alıyorsunuz. Arkadaşınızı davet ederseniz ondan da puan geliyor. Girişten, anketlerden, videolardan ve arkadaş davetlerinizden 2 katı puan almak için 25 arkadaşınızı davet edip üye oldurmalısınız.

Ara sıra video koyuyorlar ama çok tatmin edici değil, video koyumunu arttırsalar cidden daha iyi olabilir. Bazen dereceye girenlere ödül verecekleri oyunlar koyuyorlar, Tetris koymuşlardı bir de daha bugün kısa süre duran bir zeka oyunu koymuşlardı. Daha koymaya devam edecekler diye düşünüyorum ama bunun yerine herkesin kazanacağı bir yol olan video koymaya devam etseler daha iyi olabilir.

Sonuç olarak Alazula güvenilir bir site. İlk Devinimlerini yani hediye dağıtımlarını yaptılar ve hediyeler sahiplerine ulaştı yani. Benim hedeflerim büyük olduğu için bir şey almadım Alınca burada yazarım zaten. Neyse, internetten ödül kazanmaya meraklı olanlar bakabilir.

Alazula
1 sayfadaki 1 sayfası