BlairHardy Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 86 Lakap : BlairHardy Nerden : İstanbul / Türkiye. Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Katy Perry - California Girls (çeviri) Cuma Ağus. 20, 2010 4:15 am | |
| I know a place Bir yer biliyorum the grass is really greener Çimenin gerçekten yeşil olduğu Warm, wet wild Sıcak, ıslak ve çılgın There must be something in the water Suyunda bir şey olmalı Sippin gin juice Yudum yudum cin meyve suyu Laying underneath the palm trees Palmiye ağaçlarının altında uzanırlar The boys Erkekler Break their necks Boyunlarını bükerek Tryna to creep a little sneak peek (at us) Bizi gizlice gözetlemek için süründürmeye çalışıyorlar
You could travel the world Dünyayı gezebilirsin But nothing comes close Ama hiçbir şey To the golden coast Golden coast'a benzemez Once you party with us Bir kere bizlimle parti yapsan You'll be falling in love Aşık olursun Ooooh oh ooooh
California girls Kaliforniya kızları We're unforgettable Biz unutulmazız Daisy Dukes Bikinis on top Bikiniler üstümüzde Sun-kissed skin Güneşin öptüğü tenler So hot Çok çekici Will melt your popsicle Buzlu şekerini eritecek Ooooh oh ooooh
California girls Kaliforniya kızları We're undeniable İnkar edilmez Fine, fresh, fierce İyi, canlı, ateşli We got it on lock West coast represent Batı yakası sunar Now put your hands up Şimdi ellerinizi yukarı kaldırın Ooooh oh ooooh
Sex on the beach Sex on the beach We get sand in our stilletos Stiletlerimiz kumlanır We freak Heyecanlanırız In my jeep Cipimde Snoop doggy dog on the stereo Snoop dog çalar
You could travel the world Dünyayı gezebilirsin But nothing comes close Ama hiçbir şey To the golden coast Golden coast'a benzemez Once you party with us Bir kere bizlimle parti yapsan You'll be falling in love Aşık olursun Ooooh oh ooooh
California girls Kaliforniya kızları We're unforgettable Biz unutulmazız Daisy Dukes Bikinis on top Bikiniler üstümüzde Sun-kissed skin Güneşin öptüğü tenler So hot Çok çekici Will melt your popsicle Buzlu şekerini eritecek Ooooh oh ooooh California girls Kaliforniya kızları We're undeniable İnkar edilmez Fine, fresh, fierce İyi, canlı, ateşli We got it on lock West coast represent Batı yakası sunar Now put your hands up Şimdi ellerinizi yukarı kaldırın Ooooh oh ooooh
(Snoop dogg) Tone Tan Fitready Uygun&hazır Turn it up cause its gettin' heavy Sesini aç çünkü şiddetleniyor Wild wild west coast Vahşi vahşi batı yakası These ara the girls I love the most Bunlar en çok sevdiğim kızlar I mean the ones Her birini kastediyorum I mean she's the one O biricik gibi diyorum Kiss her Öp onu Touch her Dokun ona Squeeze her Sıkıştır onu
The girls a freak Kızlar bir kaçık She drives a jeep Bir cip sürüyor The men one the beach Adamlar sahilde Im okey Ben iyiyim I wont play Oynamayacağım I love the bay Körfezi seviyorum Just i love LA Los Angeles'ı sevdiğim gibi Venice beach Venice plajı And Palm Springs Ve Palm Springs Summer time is everthing Yaz zamanı her şeydir
Come on boys Hadi beyler Hanging out Beraber takılalım All that a-s Tüm a-s'ler Hanging out Takılıyor Bikinis, tankinis, martinis Bikiniler, tankiniler, martiniler No weenies Sosis yok Just to get In betweeny Katy my lady Katy benim kızım (yeah) You looking here baby Buraya bakıyotsun bebeğim (uh huh) Im all up on you Senden haberim var Cause you representing California Çünkü Kaliforniya'yı temsil ediyorsun (ohh yeah)
(Katy) California girls Kaliforniya kızları We're unforgettable Biz unutulmazız Daisy Dukes Bikinis on top Bikiniler üstümüzde Sun-kissed skin Güneşin öptüğü tenler So hot Çok çekici Will melt your popsicle Buzlu şekerini eritecek Ooooh oh ooooh California girls Kaliforniya kızları We're undeniable İnkar edilmez Fine, fresh, fierce İyi, canlı, ateşli We got it on lock West coast represent Batı yakası sunar Now put your hands up Şimdi ellerinizi yukarı kaldırın | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Katy Perry - California Girls (çeviri) Cuma Eyl. 10, 2010 4:47 pm | |
| sağol cnm.. | |
|
BlairHardy Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 86 Lakap : BlairHardy Nerden : İstanbul / Türkiye. Yaş : 26 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 16/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Katy Perry - California Girls (çeviri) Cuma Eyl. 10, 2010 5:15 pm | |
| | |
|