Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim?
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim? Salı Ağus. 10, 2010 5:17 pm
Kişilerin bana Titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim?
Titreşim özelliğinin dikkatinizi dağıttığını düşünüyorsanız kişilerin size titreşim göndermesini engelleyebilirsiniz. Ana MSN Messenger penceresinde Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. Soldaki bölmede İletiler'i tıklatın. Diğerlerinin bana Titreşim göndermesine izin ver onay kutusunu temizleyin. Tamam'ı tıklatın.
taylormm Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 156 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : jenny humprey Kayıt tarihi : 07/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim? Çarş. Ağus. 11, 2010 4:18 pm
tskler canm:)
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim? Çarş. Ağus. 11, 2010 4:22 pm
önmli değil
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim? Çarş. Ağus. 11, 2010 5:33 pm
sağol cnm..
~ iRem S.Mod.
Konu: Geri: Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim? Cuma Ağus. 13, 2010 2:25 pm
önmli değil canm ..
Kişilerin bana titreşim göndermelerini nasıl engelleyebilirim?