| Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! | |
|
+4QueenB~ taylormm blair*nate MerveJennyMomsen 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MerveJennyMomsen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 14 Lakap : Merve Jenny Momsen Nerden : Antalya Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Taylor Momsen Kayıt tarihi : 09/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Ptsi Ağus. 09, 2010 6:09 pm | |
| Açıklanan bilgilere göre Taylor 4. Sezon Gossip Girl'de yok.
Şimdi doğrulayabilirim ! X17 haberine göre Taylor Momsen'ı grubu ile birlikte uzun bir tur bekliyor. Bu sebeptende Taylor Momsen, Gossip Girl'ün 4. sezonunda yer alamıyacak. Fakat biz biliyoruz ki ; "Gossip Girl Jenny olmadan gerçekten hiçbirşey değil !"
Taylor Momsen paparazzilere ; "Gossip Girl benim için bitti" dediği söyleniyor. Bu haberi verdiğimiz için çok pişmanız..
Kaynak : Taylor Momsen Web Sitesi
Haberin ingilizcesi;
Now it’s done! Taylor pulls out of ‘Gossip Girl’ Season 4 We can now confirm! After X17Online reported, Taylor Momsen Network heard from a trustable source that Taylor will really pulls out of ‘Gossip Girl’ during the Season 4 because her long tour this year with ‘The Pretty Reckless’ (it will only stop on August 15). Anyway, it’s possible that she’s back at the end of Season 4. We know: ‘Gossip Girl’ without Jenny isn’t really nothing!
Check out the previous post to watch the video of Taylor saying to the paparazzi that she’s out of the next GG season: “It’s done, dude!” she said to X17 agency.
We really regret! =( | |
|
| |
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Ptsi Ağus. 09, 2010 8:25 pm | |
| Aaaa innmıyorum ya .. Olamaz.. Paylaşım için sağol cnm.. | |
|
| |
taylormm Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 156 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : jenny humprey Kayıt tarihi : 07/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Ptsi Ağus. 09, 2010 8:47 pm | |
| inanamıyorum ya gossip girl u izleme nedenimdi o benim o giderse olamaz bence haber kesin mi peki off | |
|
| |
QueenB~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Woldorf Kayıt tarihi : 10/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Salı Ağus. 10, 2010 6:25 am | |
| [b]Keşke gitmeseymiş yaa gayetde iyi oynuyodu ben çok beğeniyodm | |
|
| |
VanessAbrams Gossip Girl Manyağı
Mesaj Sayısı : 237 Lakap : Speed Nerden : Ankara Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Jessica Szohr Kayıt tarihi : 04/08/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Salı Ağus. 10, 2010 11:17 am | |
| iyi gitsin kurtuluruz | |
|
| |
blair Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 12, 2010 1:03 pm | |
| ne oluyo yaaa gerçi kısı soktukları durum sonrası ayrılması normal her karkteri btırdılar bir vanesssa yı yüceltiolar serena nın öleceğine dair dedikodular var çıkmaı gereken kişi dışında herkes diziden çıkıo ya olaya bak yok yok ben karr verdin josh a dizilerinde 3. sezonda sonra bir halller oluo | |
|
| |
QuennB Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 63 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Leighton Meester &BLAİR Kayıt tarihi : 15/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 12, 2010 1:37 pm | |
| Kötü olmuş yha....Bn olsam oynardım xD... Ama grubu için ture falan zor olur o yüzden şeçim yapmış oda ... .Müzikleri de ayrı güzel zati.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 12, 2010 1:49 pm | |
| ama keşke çıkmasaymış..kötü olmuş böyle | |
|
| |
blair Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 157 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair Kayıt tarihi : 09/11/09 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 12, 2010 3:30 pm | |
| arkadaşlar bu haber yalanlanmış | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 12, 2010 3:36 pm | |
| wooov..süper ya çok sevindim.. sağol cnm | |
|
| |
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| |
| |
QuennB Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 63 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Leighton Meester &BLAİR Kayıt tarihi : 15/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! Perş. Ağus. 26, 2010 3:29 pm | |
| Hayır haber doğru 4.Sezon tanıtımında yoktu Jenny... | |
|
| |
| Yeni Sezonda Taylor Momsen Yok! | |
|