tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Sizce ? Perş. Ağus. 05, 2010 8:02 pm | |
| Uzun ve yorucu bir zamandan sonra, tekrar yerleşik ve stressiz hayatıma geri döndüm. Yavaş yavaş blogdaki eski düzeni de geri getirmeye çalışacağım. Bugün uzun zaman sonra ilk kez bilgisayar başına geçtim ve magazin sitelerine şöyle bir göz attım. En çok dikkatimi çeken şey birçok ünlünün bikiniler içinde sahillerde çekilen görüntüleri oldu tabi bir de Twilight serisinin son filmi olan Eclipse’in genç yıldızlarının gala kıyafetleri. Bu iki konuyu da yarın - üzerinden biraz zaman geçmesine rağmen - eklemeye çalışacağım. Ama fotoğraflara bakınırken en hoşuma giden şey, model Rosie Huntington Whiteley’in salaş ama dikkat çekici görüntüsü oldu ve açılışı onunla yapmak istedim. Yanlardan minik üçgenler şeklinde kesilmiş kotu, zımbalı botları, öylesine toplanmış saçlarıyla genç model sizce de hoş görünmüyor mu? | |
|
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| |
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Sizce ? Perş. Ağus. 05, 2010 8:05 pm | |
| | |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: Sizce ? Cuma Ağus. 06, 2010 10:16 am | |
| evet çok hoş duruyo .. sağol cnm | |
|