Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Yüreğimde zincirler kırılıyor duydun mu Nefes nefes bu gece sevdanın son vuruşu Sen hiç böyle sevdin mi Sen hiç böyle oldun mu Baş eğdim yine aşka Ama bu son saygı duruşu
Seni karanlıklara bırakmak istemezdim Anılarımı solmuş çiçekle süslemezdim Ardından acıtacak bir tek söz söylemezdim Ben hiç hakketmedim ki böyle unutuluşu
Sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın Mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın Yüreğimden çıkardım attığın kör kurşunu
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın Mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın Yüreğimden çıkardım attığın kör kurşunu
Saol cnmm
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Saol cnmm
tugce~ S.Mod.
Mesaj Sayısı : 968 Lakap : littleb. Nerden : izmir Yaş : 30 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair waldorf Kayıt tarihi : 13/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :