Konu: Taylor ve Chace Galada 2 Paz Ekim 26, 2008 7:27 pm
Chace Crawford ve Taylor Momsen Diesel'in 30. Yıldönümü için yapılan defileye katıldılar. Chace hiç açıklama yapmamasına rağmen, Taylor konu zayıflığından açıldığında: "Hiç zayıflamak için uğraşmıyorum. Kendiliğinden oluyor. Annem de çok zayıflar. Annemin iyi huyları bana geçmiş demek ki. Ama yine de ben sağlıklı beselenmeye özen gösteriyorum ve yürüyorum. Taksi tutmak yerine yürümek hoşuma gidiyor. Tabi hobilerim de var da oyunculuk ilk tercihim. Ben 3 yaşımdan beri dans ediyorum. Bu da vücudumu etkilemiş olabilir." dedi.
KrisTay Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 51 Lakap : Birçoş :D Nerden : Ankara Yaş : 27 Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Serena Kayıt tarihi : 06/08/09 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Taylor ve Chace Galada 2 Cuma Ağus. 07, 2009 1:54 pm
Taylor hep çook şık , yine öyleymiş , Chace'de öyle sağol p. için
simgefron.
Mesaj Sayısı : 721 Lakap : simmy Nerden : SaKaRyA!!! Yaş : 29 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair, Chuck <3 Kayıt tarihi : 06/11/08 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Taylor ve Chace Galada 2 Perş. Ekim 15, 2009 4:24 pm
Sağol canım
Lei_eLf Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 115 Lakap : ßLair.. Nerden : İzmir 35 ½ Karşıyaka...!!!!!! Yaş : 27 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf. Kayıt tarihi : 11/05/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Taylor ve Chace Galada 2 Çarş. Mayıs 12, 2010 12:48 am
Süper .. Sağol..
Queen.irem Acemi Üye
Mesaj Sayısı : 25 Lakap : Queen Nerden : Mersin Yaş : 28 Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Blair Waldorf Kayıt tarihi : 20/06/10 Favori Gossip Girl Kızı :
Konu: Geri: Taylor ve Chace Galada 2 C.tesi Haz. 26, 2010 12:45 pm
chacenin gözleri çok güzel ya normal bi mavide değil sanırım kirpikleri fazla olduğundan öyle gözüküyor
< Miss *Crawford* > Gossip Girl Olma Yolunda İlerliyorum
Mesaj Sayısı : 128 Lakap : Miss Crawford Nerden : Chace'in kalbindenn .. :D Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald <3 Kayıt tarihi : 04/02/10 Favori Gossip Girl Kızı :