~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: ` çoK güzeL nickLer ~(: Salı Ağus. 03, 2010 9:41 am | |
| "Bir Hiç Olsam..Yinede Sever Miydin Beni ?
Hep Dipteyim... Hiç Düzlük Görmedim Hayatta...
Korkмαsαм seni sevмekten. . Düşünмeseм sonunu senle ölseм. . Her αnındα чαnındα olαbilseм. . Bir αnını bile kaçırмαsαм. .
O melek yüzün benim güleryüzüm. Şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış her bir gün... Senden başka artık düşemem aşka.
nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.?
Gökkuşαğı'м γσk aятık SσLdu яєηkLєriм Hєяkєz giттi Hєяşєγ biттi Şiмdi bıяαk beηi baηa KαγbσLduğuм γαLηızLığıмα...
Düşlerimde Puslu Bir İntikam, Bileklerimde Bayat Bir İntihar...
Bir Palyaçonun Gülüşünde Saklıdır Mutluluğum...
ALIŞMA BANA; Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum… DOKUNMA BANA; Kapanmamış yaralarla doluyum,canımı acıtma bi yara da sen açma… ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN; Seninle karışır iyice kördüğüm olurum… GÜVENİYORSAN KENDİNE; İnandır beni aşkın varlığına sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki VAZGEÇEMEZSİN,TUTKUN OLURUM…
Mavi bir gerçeğim, Ve mavi bir sonum var... Masmavi bir hayalim, Pembe bir düşüm var.. .
Kırk kere söylersen olurmuş derler ya başlıyorum saymaya; Unuttum ! Unuttum ! Unuttum ! Unuttum ! Unuttum !
...
Güneş toplamıştı hüzünlerini Sermişti ayaz karanlığına tek tek.. Umudu maşayla tuturulmuş bir ipte aradım hep. Ya düş/tü ya düş/ecek…
Bildiğim tek adres adresssizliğimdir benim. Sen hiç bu kadar cesaretli olmadın unutma.
Siz kovαlαчıп bεп sαdεcε ` kεчf-i ´ тαkılıчoяuм
вυqüηüмdє уαяıηıмdα gєLєcєğiмdє ' ѕ є η ' ναяѕıη
| |
|
blair*nate Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 1527 Lakap : dha bulnmadı Nerden : dünya Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : blair&nate Kayıt tarihi : 18/04/10 Favori Gossip Girl Kızı :
İtibar İtibar: (100/100)
| Konu: Geri: ` çoK güzeL nickLer ~(: Paz Ağus. 08, 2010 12:31 pm | |
| sağol cnm.. | |
|
~ iRem S.Mod.
Mesaj Sayısı : 646 Nerden : ' ankara (: Ruh Hali : Gossip Girl'de En sevdiğin karakter : Nate Archibald Kayıt tarihi : 26/07/10 Favori Gossip Girl Kızı :
| Konu: Geri: ` çoK güzeL nickLer ~(: Paz Ağus. 08, 2010 2:02 pm | |
| | |
|